• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO ASA Târgu Mureș - Concordia 2-1. Cristian Bălgrădean (28 de ani), unul dintre cei doi eliminați, era destul de afectat atât de rezultatul final, cât și de accidentarea gravă suferită de colegul său Bălgrădean, după o fază în care a fost protagonist.

La flash-interviul, pe care l-a acordat pentru emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, Bălgrădean a reclamat suprafața de joc pe care s-a disputat această partidă.

”Acest teren nu poate găzdui meciuri din Liga 1. Terenul nu merita să fie validat, punct. Se pot întâmpla accidentări grave. E foarte greu de jucat în astfel de condiții.

Nici nu știu ce s-a întâmplat la faza accidentării lui Bărboianu. Sper să-l nu fi lovit eu. Am înțeles că are probleme cu ligamentele... Doamne ferește! A plecat la spital cu ambulanța. Informațiile le avem de la doctor”, a spus goalkeeperul ilfovenilor.

Legat de eliminarea sa, Bălgrădean a explicat că nu s-a certat cu arbitrul George Găman, după care a subiliniat că și echipa sa merita un penalty, pe final.

”Am fost eliminat pentru fault, nu pentru injurii sau proteste.

Noi am protestat și am fost nemulțumiți pentru că am avut un penalty neacordat la velayos.

La primul gol a fost, într-adevăr, o neînțelegere între mine și Bejan. Primul penalty a fost discutabil, am vrut să mă ridic, Bâtfoi a intrat în mine, poți da sau nu poți da penalty. La al doilea, da, a fost.

E greu să joci cu doi oameni în minus”, a mai spus Bălgrădean la Digi Sport.