• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Dinamo - Steaua 3-1. Gabi Balint, fostul mare atacant al Stelei, a spus că-l înțelege pe Laurențiu Reghecampf, dar că echipa suferă în continuare din punct de vedere al jocului.

Prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, Balint a precizat faptul că Steaua ar fi trebuit să aibă un alt joc datorită transferurilor masive făcute în vară.

”Mă uitam acum la Steaua, care a adus 13 jucători la începutul campionatului, mulți dintre ei pe bani, ca să facă performanță. Ceva nu este în regulă!

Echipa are probleme, de la începutul campionatului, pentru că nu am văzut continuitate, nu am văzut să facă mai multe meciuri bune. Poate au mai fost reprize așa sau anumite momente, dar este ptrea puțin pentru o echipă care vrea titluri și alte performanțe”, a spus Balint.

”Pe Amorim nu-l văd să dribleze, pe Popa nu-l văd să dribleze, Golubovic nu ajută!”

Analistul Digi Sport i-a criticat și pe unii dintre fotbaliști pentru faptul că nu demonstrează statutul de jucători ai Stelei.

”Steaua n-a încercat să paseze lejer, să plimbe mult mingea, de multe ori s-a plcitisit și după două pase a încercat mingi lungi. Tamaș, care a făcut multe meciuri bune, a greșit acum, dar nu asta este problema Stelei, ci a faptului că suferă din punct de vedere al jocului, nu joacă, nu se vede nimic.

Pe Amorim nu-l văd să dribleze un adversar, pe Adi Popa nu-l văd să dribleze un adversar, Golubovic, toată stima, iese cu capul spart aproape după fiecare meci, dar se vede că nu e locul lui, nu-l vezi că ajută. Și mai sunt și alții!”, a mai spus Balint la Digi Sport.

Înaintea mareului derby, mai exact la conferința oficială de presă, Reghecampf a reacționat dur la câteva critici pe care Balint le-a adus roș-albaștrilor. Balint i-a răspuns antrenorului Stelei că nu trebuie să fii mare specialist ca să observi criza din jocul vicecampioanei.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT