• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Criticat de antrenorul stelist Laurențiu Reghecampf pentru analizele drastice la adresa jocului vicecampionilor, colaboratorul Digi Sport Gabi Balint i-a transmis tehnicianului roș-albaștrilor că nu are absolut nimic personal cu el, dar toată lumea vede același lucru: că jocul liderului este departe de cel pe care ar trebui să-l aibă.

Reghecampf l-a invitat pe Balint la antrenamente, pentru a vedea nivelul la care lucrează jucătorii Stelei, însă fostul atacant al echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 i-a trasnmis că vrea să vadă pe teren o exprimare coerentă și demnă de numele clubului.

"Vreau să văd în meci, nu la antrenamente. Sunt atâtea exerciții pe care le vezi pe net și le poți face la antrenament. Nu înțeleg de ce o ia personal, pentru că eu nu am absolut nimic cu el. Eu pur și simplu fac o analiză. Nu trebuie să fiu un mare antrenor și nu mă consider un mare antrenor. Am antrenat la echipe mici și am avut rezultate pe unde am fost. E ușor să afli, nu stau să le enumăr", a declarat Gabi Balint, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Poate am pretenții mari de la Steaua, pentru că își dorește mereu să câștige tot, a plătit bani buni pe jucători. Vreau să văd joc. Nu am pretenții de la Chiajna sau Voluntari, am de la Steaua. Ăsta e felul meu, poate sunt mai dur, poate uneori mă afectează jocul Stelei când joacă împotriva unor rivale... Bineînțeles că îmi păstrez părerile și voi spune mereu ce gândesc. Nu trebuie să ai mare școală de fotbal ca să vezi că nu joacă nimic în acest moment. Ce, trebuie să fii mare specialist? Pe mine mă judecă lumea în funcție de cum vorbesc aici, dacă o fac bine sau nu", a mai spus fostul atacant al Stelei.

Reacția fostei glorii steliste a venit după ce Reghecampf l-a atacat în conferința de presă de marți.

”N-a fost un accident cu Botoșani. Îl văd pe specialisul Gabi Balint. Mare, mare antrenor, dar rezultatele pe care le-a avut ca antrenor lasă de dorit. Să ne mai lase în pace! Nu este nicio tragedie, nu este jocul pe care ni-l dorim, dar nu trebuie să vedem totul negru. Chiar dacă lui Gabi Balint nu-i convin foarte multe lucruri să o facă, dar să nu mai jignească. Noi, dacă ne luăm de ei, suntem acuzați că ne-am luat de fostele glorii, ei dacă ne atacă, au voie”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoarea derby-ului Dinamo - Steaua, programat miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL PROGRAMELOR DIGI SPORT