• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Oltenii de la CS U Craiova au timp şi de distracţie în săptămâna derby-ului cu Dinamo. Jucătorii lui Devis Mangia l-au sărbătorit pe Alexandru Băluţă, care a împlinit 24 de ani.

"Ce îţi doreşti de ziua ta?", l-a întrebat Nicuşor Bancu pe Băluţă, care a răspuns: "Vreau să-mi dai şi mie o pasă de gol sau o centrare. Îmi doresc să câştigăm acest meci cu orice preţ. Vreau să am cât mai multe reuşite în tricoul Ştiinţei, să dau multe goluri, iar la finalul campionatului să ne bucurăm de un trofeu împreună".

Craiova a suferit singura înfrângere din acest sezon etapa trecută, pe terenul lui CFR Cluj. Pentru Dinamo, a patra înfrângere din cele nouă etape disputate a venit tot runda trecută, 1-2 cu ACS Poli Timişoara.

CS U Craiova - Dinamo este în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 20:30. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT