• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO Dinamo București - CS U Craiova 0-0. După fluierul final, o parte din jucătorii lui Gheorghe Mulțescu s-au îndreptat spre peluza unde erau situați fanii olteni. Maestru de ceremonii a fost Alexandru Băluță, care a dat tonul la scandări, printre care mijlocașul a strecurat și o lozincă anti-Dinamo.

CS U Craiova a trăit euforic remiza albă înregistrată duminică seară pe Arena Națională. Mai mulți dintre jucătorii lui Gheorghe Mulțescu s-au îndreptat spre sectorul unde erau situați fanii olteni. După ce s-au lovit de refuzul favoriților, care nu au vrut să le acorde tricourile cu care au evoluat pe teren, fanii s-au bucurat să cânte cu ei.

Maestru de ceremonii s-a dovedit a fi Alexandru Băluță. Mijlocașul de 23 de ani s-a îndreptat spre un fan de la care a luat o portavoce și a dat tonul scandărilor.

Acompaniat de Andrei Ivan, Simon Măzărache, Vladimir Screciu și Apostol Popov, Băluță a dat tonul și la trivialități, la adresa dinamoviștilor. Fanii au scandal și i-au aplaudat apoi la final pe favoriții lor.

La finalul jocului, antrenorul echipei din Bănie s-a declarat extrem de nemulțumit de Andrei Ivan. În același timp, atacantul e liniștit și susține că se simte bine.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

După remiza de pe Arena Națională, Cosmin Contra a răbufnit la adresa lui Gigi Mulțescu, după ce antrenorul oltenilor s-a legat de arbitrajul lui Marius Avram și a spus că adversarii nu meritau punctul obținut. Mai mult, ”Guriță” nu a fost mulțumit de jocul băieților săi și consideră că aceștia au tratat prea ușor fazele importante.

VEZI AICI MOMENTUL ÎN CARE BĂLUȚĂ ȘI COMPANIA ADRESEAZĂ TRIVIALITĂȚI LA ADRESA CLUBULUI DINAMO: