• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Banderola de căpitan la Steaua continuă să fie un subiect de discuţie, după ce Laurenţiu Reghecampf a declarat că şi-ar dori ca liderul din teren să fie un jucător din linia de mijloc. Cu toate acestea, Fernando Varela ar putea fi în continuare căpitan al roş-albaştrilor.

"În al doilea cantonament voi vorbi cu jucătorii despre asta. Mie îmi place ca liderul echipei să fie la mijlocul terenului. Varela este un căpitan bun la Steaua, să vedem ce decid jucătorii", a spus Reghe, în urmă cu câteva zile.

Pentru moment, se pare că, totuşi, ierarhia a rămas neschimbată. Asta pentru că la amicalul de marţi cu Ujpest, pe care Steaua l-a câştigat cu 2-0, banderola s-a aflat tot pe braţul lui Varela.

"S-ar putea să rămână Varela în continuare căpitan. Eu nu am niciun fel de problemă. Îmi doresc foarte mult ca cel care este căpitan să joace la mijlocul terenului, pentru că poate organiza mai bine, poate vorbi mai mult, poate ţine mai bine echipa în mână.

Trebuie să existe din nou comunicare, să existe familia puternică a echipei noastre şi pentru acest lucru avem nevoie de lider", a explicat Reghecampf, în cadrul unei conferinţe de presă.

Unul dintre jucătorii care ar putea prelua banderola de la Varela este Mihai Pintilii. Mijlocaşul se numără printre preferaţii antrenorului şi a mai fost căpitan la Steaua, în precedenta perioadă în care a evoluat pentru roş-albaştri.

De asemenea, varianta Ciprian Marica nu trebuie exclusă, a lăsat de înţeles Reghecampf.

"Nu cred că Marica are nevoie de încredere. Avem nevoie de un lider sau mai mulţi lideri pe teren", a afirmat antrenorul de 40 de ani.