• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gabi Matei a venit cu o propunere inedită: toţi jucătorii neplătiţi din Liga 1 să protesteze în faţa sediului FRF. Jucătorii lui ASA sunt neplătiţi de aproape şase luni şi tocmai au obţinut un egal la Voluntari, 1-1, astăzi, în direct la Digi Sport 1. Ilfovenii au avut şi ei motive să se plângă. Arbitrajul nu li s-a părut corect.

Finalul de partidă de la Voluntari a fost unul neaşteptat de tensionat, fiecare parte având motive diferite pentru a îşi expune supărările.

Dan Alexa a fost primul care a venit la microfonul Digi Sport, acesta negând zvonurile conform cărora jucătorii săi nu au vrut să se prezinte la meciul cu Voluntari. Antrenorul lui ASA ştie cum să-şi motiveze jucătorii, neplătiţi de aproape şase luni. "Băieţii au venit aici să joace, să se pună pe picioare şi să îşi crească cota. Ştiau că sunt probleme...nu e normal să fie , dar avem asigurări că se fac eforturi să se plătească", a spus antrenorul lui ASA.

Mult mai acid a fost, însă, Gabi Matei, fundaşul din Târgu Mureş având o propunere inedită. "Soluţia e să ne strângem toţi, să ieşim toţi fotbaliştii din Liga 1 în stradă şi atunci va fi tras un semnal de alarmă. Eu zic că aşa ar fi normal, să mergem la sediul FRF. Pentru că sunt legi care avantajează pe cei din conducere şi noi fotbaliştii suntem legaţi de mâini şi de picioare", a opiniat fostul stelist.

Cei de la Voluntari au avut şi ei motive să se plângă. Tonul l-a dat antrenorul Florin Marin, care a fost extrem de nemulţumit de arbitraj. "Costin Lazăr are o gaură la rotulă, e la tratament acum la medic. Nu s-a dat nimic, dar i-a dat galben lui Lazar la acel fault care n-a existat", a fost tehnicianul, completat de Lazăr: "De arbitri nu mai vorbesc...ok, sunt şi ei oameni, fac greşeli, dar noi suferim, fotbaliştii".

Costin Lazăr a revenit după cinci ani în Liga 1. Mijlocaşul a plecat în 2011 de la Rapid şi a jucat la PAOK, Panetolikos şi Iraklis.