• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Final ”incendiar” de meci la Ploiești, acolo unde FCSB a învins Juventus București cu scorul de 2-1. Gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri în ultimul minut de prelungire, prin Călințaru, care a încercat să-l învingă pe Niță cu o ”scăriță”, dar a eșuat.

Acest lucru a dus la furia colegilor, care la final i-au reproșat modul în care a executat. Cel mai critic a fost mijlocașul Bărbulescu, care după ce s-a îmbrâncit cu colegul său pe teren, i-a reproșat acestuia ratarea și pe culoarul care duce la vestiar. Cei doi s-au înjurat și s-au luat la bătaie, fiind despărțiți de colegi. Incidentul a fost recunoscut la finalul jocului de către Bărbulescu.

”Când alergi după egalare în 10 oameni și să bați cu o așa seninătate un 11 metri. Eu i-am și spus, el un băiat extraordinar, dar nu poți să bați așa. Plus că a mai avut o ocazie în urmă cu câteva minute, când putea să o dea în fața porții și nu a dat-o.

Am avut o discuție bărbătească eu cu el și s-a terminat totul. Eu i-am zis în față ce am avut să-i zic, trebuia să mă descarc. Mâine o să ne vedem la antrenament, o să bem o bere și aia e. I-am zis că toată echipa a muncit pentru meciul ăsta și el a bătut așa”, a spus la finalul meciului Bărbulescu.

După incident, Călințaru, nervos fiind, a lovit cu pumnul în perete și și-a rupt un deget. Acesta a ajuns în cele din urmă la spital.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

VIDEO cu incidentul de pe teren

VIDEO cu penalty-ul ratat de Călințaru