• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB a avut o campanie de achiziţii spectaculoasă în această vară, în special când vine vorba despre jucătorii ofensivi. Deşi are parte de o concurenţă puternică, Harlem Gnohere crede că patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, are o strategie corectă şi îl compară din acest punct de vedere cu celebrul preşedinte al lui Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas.

"Când vrei să fii cea mai bună echipă a campionatului pentru mai mult timp, ai nevoie de cei mai buni jucători din ligă. Becali se insipiră puţin din ce a făcut Lyon în Franţa şi cred că are dreptate.

Pe hârtie, avem cea mai bună echipă, acum trebuie să o arătăm pe teren. Depinde de noi să facem diferenţa. Cu Alibec, cu Budescu şi cu mine în atac, unii consideră că ne va fi uşor", a declarat Gnohere, în interviul acordat site-ului footballski.fr.

Datorită strategiei lui Aulas, Lyon a dominat Ligue 1 la începutul anilor 2000, când a câştigat nu mai puţin de şapte titluri consecutive, între 2002 şi 2008. De altfel, sunt singurele succese în campionat din istoria clubului.

În acest sezon al Ligii 1, Gnohere a marcat deja 4 goluri şi este golgheterul celor de la FCSB, dar şi al campionatului.