• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Patronul FCSB, Gigi Becali, a reacţionat la declaraţiile preşedintelui lui FC Voluntari, Dan Leasă, care a spus că preferă ca CFR Cluj să câştige titlul în Liga 1, pentru ca trofeul de campioană să nu ajungă la roş-albaştri.

"Cine îl bagă în seamă? El bate câmpii. Ştie el ce vorbeşte? Aici e primarul, care e finul meu. Jucăm corect, dar niciodată Leasă nu o să facă ce vrea el. El vrea că e rapidist, dar primarul e finul meu şi ţine cu mine. Cum să ţină el vreodată cu CFR? E naţionalist român", a declarat Becali, înaintea meciului FC Voluntari - FCSB.

După afirmaţiile făcute în zilele premergătoare partidei din această seară, clubul FC Voluntari s-a dezis de de declaraţiile lui Leasă, prin intermediul unui comunicat oficial.

"Noi nu susţinem nici măcar declarativ o echipă concurentă. Considerăm că asemenea declaraţii publice de simpatie faţă de un alt club, din partea unui membru al conducerii clubului, nu poate decât să aducă atingere imaginii Fotbal Club Voluntari S.A.", se arată în comunicatul ilfovenilor.

Cel mai probabil, reacţia grupării din Voluntari a fost luată la inițiativa lui Florin Pandele, primarul orașului, cel care conduce practic echipa, și finul lui Gigi Becali, finanțatorul FCSB.