• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Extrem de vocal în ultimele săptămâni, Becali a ratat aproape toate ţintele pe care şi le-a propus. Patronul Stelei se apără, punând insuccesul în negocieri pe seama neseriozităţii oficialilor de la echipele cu care a intrat în contact.

Deşi se părea că actuala campanie de transferuri a Stelei se va transforma într-un adevărat fiasco, există şanse ca roş-albaştrii să recupereze pe ultima sută de metri. Astăzi, Steaua l-a convins pe Momcilovic, iar Becali speră să primească un răspuns favorabil şi din partea lui Marica, după ce înţelegerea acestuia cu Getafe ar fi picat.

Dar patronul campioanei visează în continuare şi la Budescu, de la Astra. Negocierile între cele două părţi continuă, însă lucrurile capătă uşor-uşor accente de schiţă a lui Caragiale.

"Cu Astra nici nu știu, ba e așa, ba e altfel. Ieri am vorbit de 25 de ori la telefon cu toți oamenii de acolo, dar a rămas ca ei. Au zis că vor 1,7 milioane pe Budescu și Enache, plus 300.000 de euro dacă intrăm în Liga Campionilor.

Le-am zis că le dau banii, că voiau și băieții să vină, dar apoi iar s-au răzgândit. Mi-au zis că au nevoie de încă un ok de la Niculae și nu știu ce. Am ajuns de 5-6 ori la un acord, dar mereu s-au răzgândit. Cred că urmăresc să-i vândă în altă parte.

Reghe mă tot întreabă când îi aducem, că așa i-am promis. Eu am și alte variante acum, dar uite că mă țin blocat din fel de fel de motive", a dezvăluit Becali la sport.ro.

"Am auzit că ar fi probleme financiare la club, îmi doresc să salvez acest club pentru că am petrecut o perioadă bună aici. Dacă m-aş duce la Steaua aş ajuta ambele echipe, pe Steaua să câştige campionatul şi pe Astra să poată continua în prima ligă"
Constantin Budescu, într-o intervenţie săptămâna trecută. Între timp, atacantul a plecat alături de lotul Astrei în primul cantonament al iernii.