• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, Gigi Becali a confirmat încă o dată interesul pentru Adam Nemec, de la Dinamo, şi a dat de înţeles că a ajuns la un acord pentru transfer. Atacantul slovac de 32 de ani, care se află în ultimul an de contract cu gruparea din Ştefan cel Mare, ar urma să ajungă la marea rivală. Finanţatorul roş-albaştrilor a dezvăluit că mai este interesat şi de serviciile lui Cristian Băluţă, puştiul de 18 ani de la Viitorul.

"Singurul jucător despre care pot vorbi la ora asta este Nemec. Mai e un jucător despre care pot plăti și să îl las acolo. Este Băluță, fundașul central. Steaua îl ia pe Nemec și dacă Nemec merită să joace, rup banca și Gnohere și Alibec. Dacă vine Nemec, știi cât rupe banca Alibec, o să îl vezi și prin tribună”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Matinal.

Întrebat ulterior dacă în cazul lui Nemec a obținut acceptul lui Dinamo, finanţatorul roş-albaştrilor a răspuns: "Cred că v-ați dat seama din discursul meu. Nu fac nimic de capul meu."

32 de ani are Adam Nemec

1 milion de euro e cota de piaţă a lui Nemec

18 ani are Cristian Băluţă

200.000 de euro e cota de piaţă a lui Băluţă