• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO FCSB - Dinamo 1-0. Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, a ieșit euforic din loja în care a urmărit marele derby. Înainte de a pleca de la stadion, Becali i-a întâmpinat pe jurnaliștii care-l așteptau la declarații fredonându-le ”Marșul Triumfal” din opera ”Aida” de Giuseppe Verdi.

Omul de afaceri a încurcat însă ariile: Toată emoția de pe final îți dă o energie prin care să cânți Traviata de Verdi”. La mai puțin de 24 de ore de la acest eveniment, Becali a revenit în spațiul public și a recunoscut că a greșit. A și glumit pe tema asta.

”Aida, da, stiam, dar in euforia aia... Mie, Aida de Verdi mi-a plăcut intotdeauna. Mi-a venit, asa, instantaneu in cap, asa de mult mi-a placut melodia asta. Eu știu să o cânt foarte frumos, numai că nu pot să o cânt în fața camerelor de luat vederi.

Nu am avut emoții, dar o cântam mai repede, că nu te apuci să cânți în fața microfoanelor”, a spus Becali, la Pro X.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Iată care a fost declarația integrală a lui Becali, imediat după ”Derby de România”.

"Toată emoţia de final, îţi dă o energie care te face să cânţi Traviata de Verdi. Mi-a plăcut totul. Dăruire, valorea.

Alibec, de Alibec ne arde acum? Să vedem mendrele lui? Mă interesează pe mine Alibec acum, eu cânt Traviata. Când baţi pe Dinamo, nu vedeţi că lumea nu pleacă de la stadion?

Eu lucrurile astea le fac ca să le transmit suporterilor. Mai contează la ora asta Europa League? E bucurie. Îmi dau şi eu seama că o victorie cu Dinamo e mult mai importantă. Nu mă interesează de scouteri. Dică e mare", a spus Becali, la finalul meciului.