• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO FCSB - Juventus 4-0. Finanțatorul de la FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că a greșit, atunci când a amenințat că-l va demite pe antrenorul Nicolae Dică, dacă acesta îi va mai permite lui Budescu să execute cornerele.

După ce mijlocașul a înscris dintr-o astfel de fază fixă, la capătul unui meci în care a impresionat cu centrările sale, inclusiv din loviturile de colț, omul de afaceri a povestit ce i-a spus la telefon lui Dică, imediat după declarația făcută la nervi după înfrângerea din etapa trecută, de pe terenul Astrei.

Becali a fost de acord cu alegerea lui Budescu de a trimite direct pe poartă și i-a transmis că la 3-0 poate să facă ce vrea.

"Lui Dică i-am dat telefon atunci, i-am și spus: 'Băi, am spus o nebunie, iartă-mă, dar eram prea nervos'. Dar nu e în regulă să irosești toate cornerele. Acum i-a ieșit, e foarte bine că i-a ieșit, dar cornerele trebuie eficientizate, nu să le dai pe toate pe poartă, să le irosești. La 3-0 poate să facă ce vrea el", a declarat Gigi Becali, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

VIDEO Golul lui Budescu din corner

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT