• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Budescu la Steaua. Becali a dezvăluit că s-ar fi înţeles cu Astra pentru a-i lua la pachet pe cei doi jucători, contra sumei de aproape 2 milioane de euro, însă atacantul şi-a modificat pretenţiile financiare.

Aşa cum Digi Sport v-a anunţat în exclusivitate încă de vineri, Budescu va semna cu Umm Salal, din Qatar, părţile punându-se de acord. Steaua a încercat să îl deturneze, oferindu-i liderului Ligii 1 o sumă superioară, însă s-a lovit de refuzul atacantului. Budescu va primi 1,8 milioane de euro în Qatar, în cei doi ani de contract, şi a dorit ca roş-albaştrii să vină cu o sumă superioară faţă de oferta iniţială.

"Am vorbit eu personal cu Budescu, ne înţelesesem pe 20.000/lună. Mi-a spus apoi că vrea 25.000/lună, plus 100.000 la semnătură. I-am zis că nu îi dau banii ăştia pentru că m-am luptat prea mult cu Astra. Nu se rugau ei amândoi (n.r. el şi Enache) să îi mai dau bani Astrei, că facem performanţă? I-am zis: "Budescule, acum vii şi îmi ceri atât după ce m-am înţeles cu Astra?". Am renunţat definitiv la el, am vorbit cu oameni din fotbal şi mi-au zis că am înnebunit, că nu mai am noţiunea banului", a spus Becali la Digi Sport.

În ceea ce îl priveşte pe Enache, acesta este în continuare dorit de Steaua, doar că giurgiuvenii au anulat fără să anunţe discuţia decisivă, care trebuia să aibă loc azi.

"Trebuia să mă întâlnesc azi cu Buduru pentru Enache, pentru că el mă interesează în continuare, dar nu a venit. Nu ştiu de ce. Eu îl vreau în continuare, pentru că băiatul a făcut sacrificii mari să vină la Steaua", a mai spus Becali.