• Tenis WTA Stuttgart: Anastasija Sevastova - Simona Halep se joacă vineri, 28 aprilie, în jurul orei 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • Spania, etapa 35: Real Madrid - Valencia e sâmbătă, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport 1

Steaua a făcut deja patru transferuri în această iarnă - Mihai Pintilii, Alex Bourceanu, Paul Pârvulescu şi Marko Momcilovic - şi încearcă în continuare să se întărească, pentru a forţa câştigarea celui de-al patrulea titlu consecutiv. Dacă la capitolul sosiri se anunţă o pauză competiţională agitată, în ceea ce priveşte plecările lucrurile sunt deja clare.

Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a anunţat deja că a fost nemulţumit de prestaţiile pe care Jean Sony Alcenat, Guilherme, Aymen Tahar şi Gregory Tade le-au avut în prima parte a sezonului şi că nu vor mai face parte din lot. În acelaşi timp, Nicandro Breeveld a intrat în ultimele şase luni de contract, iar actuala înţelegere nu i se va prelungi.

Dintre cei de pe lista neagră, doar Guilherme şi-a găsit echipă, brazilianul semnând cu Bari, în Serie B, iar pentru Tade singura soluţie rămâne o revenire la CFR Cluj, în condiţiile în care regulamentul nu-i permite să joace pentru echipe echipe în acelaşi sezon.

Cei cinci jucători amintiţi mai sus sunt singurii la care actuala campioană va renunţa, alte plecări fiind excluse, a dat asigurări Becali.

"De la Steaua nu pleacă nimeni. Nu mai comentaţi despre plecări, eu vreau să întăresc echipa, nu să o slăbesc. Asta e situaţia. Am vrut să investesc, să bag vreo 7-8 milioane de euro", a declarat patronul Stelei, în cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o marţi.

În această perioadă, Steaua încearcă să-i transfere pe Ciprian Marica, Constantin Budescu şi Gabriel Enache.