• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Becali pare că declanşează, cel puţin la nivel declarativ, o adevărată revoluţie pe piaţa transferurilor. Larie şi Morais au fost deja rezolvaţi, iar patronul FCSB e convins că Budescu şi Teixeira vor avea aceeaşi traiectorie precum Alibec, De Amorim, Boldrin şi Morais. În plus, latifundiarul visează la cei doi jucători ai Viitorului, Nedelcu şi Coman.

Cu toate că relaţiile cu Hagi s-au răcit brusc, odată cu decizia de a contesta titlul formaţiei de la malul mării, Becali încearcă să se apropie din nou de naşul său. Astfel, i-a trimis un mesaj în care şi-a justificat decizia de a merge la TAS, printre motivele dorinţei de îmăcare stând şi partea de business: Nedelcu şi Coman sunt în continuare în atenţia FCSB-ului. Mai mult, Gigi a dezvăluit în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, care este oferta de nerefuzat pe care a pregătit-o pentru Viitorul.

"Dacă mă împac cu Gică - eu i-am scris că nu am curaj să îl sun, dar nu mi-a răspuns -, în orice situaţie . I-am şi scris în mesaj: oferta mea de 3 milioane de euro pentru Coman şi Nedelcu e valabilă. El trebuie să întărească echipa ca să facă faţă în Europa şi ca să facă asta trebuie să vândă. Dacă joacă aşa, ia 7. Vinzi doi copii şi iei cinci fotbalişti consacraţi. Ştiţi ce fac? Îi dau 3 milioane pe băieţii ăia doi şi îi las acolo împrumut un an. Şi îi las şi 20% dintr-un eventual transfer", a explicat Becali.

Trebuie spus că şansele ca cei doi fotbalişti să ajungă în cele din urmă la FCSB sunt totuşi mici. De Coman se interesează deja Galata şi există informaţii potrivit cărora turcii ar fi dispuşi să îi ofere 4 milioane de euro la schimb Viitorului în schimbul mijlocaşului.