• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Becali e extrem de mulţumit de modul în care s-au integrat puştii de la Viitorul şi i-a făcut o ofertă extrem de tentantă lui Hagi. În contul procentelor deţinute de "Rege" la un eventual viitor transfer al foştilor jucători ai campioanei, Gigi se angajează să plătească acum 2,5 milioane de euro.

După ce i-a vândut în Vest pe aproape 10 milioane de euro pe Chiricheş şi Stanciu, Becali este pregătit să treacă la următorul nivel. Finanţatorul roş-albaştrilor e convins că în maximum două sezoane unul dintre fotbaliştii achiziţionaţi de la Viitorul va pleca la o formaţie importantă, în schimbul unei sume care să reprezinte un record istoric.

În acest sens, latifundiarul vrea să răscumpere procentele avute de Hagi la un eventual transfer ulterior. Concret, în schimbul a 2,5 milioane de euro, fostul lider al Generaţiei de Aur ar urma să renunţe la orice pretenţie financiară.

"Am negociat, ne-am înţeles. Pentru Tănase, Benzar, Nedelcu şi Coman. Ofer 2 milioane şi jumătate pentru procente. Cele 20% pentru fiecare jucător. Am negociat cu Chiodi şi el a vorbit apoi cu Gică. Şi Gică a zis "da". Rămâne să facem actele, probabil mâine se rezolvă", a spus Becali, la Digi Sport Special.