• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CFR Cluj are un avans de 5 puncte în fruntea clasamentului din Liga 1, dar patronul FCSB, Gigi Becali, are propria ierarhie, în care echipa sa este lider.

După victoria cu Juventus Bucureşti, scor 4-0, Becali a readus în discuţie arbitrajele favorabile de care ar fi beneficiat clujenii.

"Sunt la 3 puncte în spatele nostru, pentru că ei au furat 8 puncte. Greșeli, dar au fost 8 puncte în plus la ei", a declarat Becali, la "Digi Sport Special".

În ciuda diferenţei din clasament, patronul vicecampioanei este convins că echipa lui Nicolae Dică poate întoarce situaţia în favoarea ei. În acelaşi timp, nu o exclude pe Craiova din lupta pentru titlu.

"Noi, dacă facem pregătirea asta, nu e niciun fel de problemă. Poate se întăresc și ei. Cred că lupta va fi în trei: CFR, Steaua, Craiova. Eu credeam că o să fie Craiova locul 2, în fața CFR-ului, dar nu mai sunt de aceeași părere", a precizat Becali.

Partea pozitivă a înfrângerii cu Astra

Gigi Becali a găsit şi un lucru pozitiv în eşecul suferit de FCSB cu Astra, scor 0-2, în runda precedentă. Cresc şansele giurgiuvenilor de a merge în play-off, situaţie în care există riscul ca rivalii de la Dinamo să rateze clasarea pe unul dintre primele şase locuri.

"Înfrângerea de la Astra a avut şi un element pozitiv: Astra în play-off în locul lui Dinamo. Ați văzut, suporterii lui Dinamo spun că 'noi ținem cu ceilalți, nu cu FCSB'. Deci e mai bine așa", a declarat Becali.