• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

FCSB a terminat la egalitate cu Astra Giurgiu, 1-1 (0-1), sâmbătă seara, pe ''Arena Naţională'' din Bucureşti, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 1 de fotbal.

"Se vede clar ce se întâmplă", a spus Dică la final, pentru ca Mihai Stoica să fie şi mai direct. "Gol valabil Golofca, o nouă viciere de rezultat. Forța, forța cefere", a scris oficialul roş-albaştrilor pe Facebook.

Şi Becali este convins că arbitrii au viciat rezultatul partidei cu Astra, golul lui Golofca fiind evocat şi de patron, care altfel a fost mulţumit cu modul în care a arătat echipa sa.

"Noi am câştigat meciul, am bătut 2-1. Dar dacă arbitrul a anulat golul...noi nu putem să câştigăm şi împotriva arbitrilor. Eu sunt foarte mulţumit, dacă echipele nu trec de centrul terenului când jucăm cu rezervele, e bine. Nu o să se întâmple mereu aşa: adică nu o să ratăm la nesfârşit şi nu ni se va scoate mingea din poartă", a spus Gigi la final.

Întrebat de reporteri dacă simte că CFR are vreo responsabilitate în ceea ce priveşte greşelile de arbitraj, Becali a dat senzaţia că este sigur de faptul că ardelenii apelează la anumite practici în acest sens. În sprijinul afirmaţiilor sale, latifundiarul a adus ca argument o eventuală cooptare a lui Răzvan Zamfir, finul lui Iuliu Mureşan, care în trecut a fost suspectat că avea trecere printre arbitri.

"Ştii care e treaba, fii atent! Îi felicit pe Contra şi Mutu pentru că fac gălăgie. Trebuie să dăm un semnal de alarmă. Am vorbit deja cu Argăseală, să jucăm cu banderole albe. L-au adus pe Zamfir din Italia (n.r. acesta a avut o funcţie administrativă la Bari) şi au început iar. În condiţiile astea noi şi Dinamo ne batem pentru locul doi, pentru că locul unu e al CFR-ului. După ce că au echipă bună, au şi trei arbitri care joacă pentru ei. Poţi să lupţi 11 contra 14?", a mai spus Becali.