• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali îl așteaptă și pe Alex Băluță la FCSB, chiar dacă oltenii nici nu vor să audă de așa ceva și sunt hotărâți să nu cedeze niciun jucător vicecampioanei României.

Finanțatorul celor de la FCSB a dezvăluit că Băluță i-a comunicat salariul pe care îl vrea, dar și că jucătorul i-a dezvăluit și impresarului Ana Maria Prodan că este gata să joace sub comanda lui Dică.

"Eu am vorbit cu Băluță. A venit impresarul lui, un român și un englez, au venit la mine la Palat, acum vreo două-trei luni. Am zis că dau maxim un milion pe Băluță. Am revenit eu acum și am spus că dau 2 milioane.

Am vorbit cu Băluță când era și la echipa națională. Băluță mi-a spus că vrea 250.000 de euro pe an, am mesaj de la el. Dar impresarul mai vrea și el 150.000 de euro. I-am spus că e nebun, de ce să-i dau atâția bani?

O să vă arate Ana Maria Prodan mesajele pe care le are și cu Băluță, dar și cu tatăl lui și cu impresarul", a spus Becali, la "Fotbal Club", pe Digi Sport 1.

"Stați liniștiți, domnilor. Vedeți-vă de treburile dumneavoastră, cum se spune vedeți-vă de oile dumneavoastră, de grijile dumneavoastră și lăsați Universitatea Craiova în pace", i-a transmis Marcel Popescu lui Gigi Becali.