• Cupa României, semifinale, tur: Astra - ACS Poli Timișoara e marți, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1
  • Liga a doua, etapa 31: UTA Bătrâna Doamnă - Olimpia Satu Mare, marţi, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 1

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că a cerut în instanţă anularea tuturor mărcilor Steaua înregistrate la OSIM de clubul sportiv al armatei în clasa 41 (activităţi sportive), motivând că gruparea MApN nu poate, conform legii sportului, să efectueze activităţi de fotbal profesionist.

”Am cerut anularea tuturor mărcilor pe clasa 41. Voi (n.r. - CSA Steaua) aţi externalizat fotbalul, l-aţi dat la asociaţie şi acum e la Steaua, ca succesor. Deci voi fotbal nu aţi făcut 15 ani, nici nu aveţi dreptul să faceţi fotbal, conform legii sportului, care nu permite să faci fotbal profesionist.

Dacă n-ai făcut, nici nu poţi face, ai căzut din drepturi. Dacă nu ai voie să faci fotbal, de ce să ai tu clasa 41 la mărcile tale, că tu nu poţi face fotbal profesionist. Cerem decăderea mărcilor lor la clasa 41”, a spus Becali, la Sport.ro.

”Cum să ții un stadion la unitate militară?”

Gigi Becali a fost notificat de CSA să-şi ridice bunurile pe care le are la Stadionul Steaua, pentru că acesta va intra într-un program de reconstrucţie în vederea Campionatului European de fotbal din 2020.

”Cum să facă stadion la unitate militară? Cum să ţii stadion la unitate militară, ce faci pe el? Dacă-l dărâmă, terbuie să iau eu alea de acolo, ce trebuie să iau. Am şi nocturna de luat. I-am notificat, ne-au notificat şi ei să ne ridicăm alea, ce avem de luat. Nu mă deranjează, să fie sănătoşi!

Pe ştiinţă de carte şi pe bunul simţ, stadionul trebuie să fie al primăriei, ce sector e acolo, 5 sau 6. Aşa trebuie să fie un stadion. Că pe un stadion se duc oamenii să vadă meciuri, nu se duc să tragă cu pistolul şi cu gloanţe. Ei nu înţeleg, să citească legea să vadă că nu pot face fotbal profesionist, asta nu înţeleg, parcă sunt copii de clasa întâi, şi ministrul şi toţi aia. Nu ştiu, nu au ştiinţă, n-au inteligenţă”, a afirmat el.

Printre altele, Becali deţine la arena din Ghencea instalaţia de nocturnă, tabela de marcaj, instalaţia de sonorizare şi obiecte de mobilier de la tribuna oficială.