• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO FCSB - ACS Poli Timișoara 7-0. Meci superb făcut de echipa lui Nicolae Dică. Harlem Gnohere a fost eroul echipei lui Gigi Becali: a reușit un hat-trick, prin care a ajuns la 15 goluri, în 35 de meciuri, în tricoul FCSB.

"Păi, mă întrebați pe mine, sunt eu antrenor? Păi, nu știu dacă rămâne titular... Ce, eu sunt antrenor? Nu știu, nu mă bag eu. Să facă Dică ce vrea!", a răspuns Becali, când a fost întrebat dacă Gnohere va rămâne titular.

"De mult n-am mai făcut așa meci. O echipă mare așa face, dă 3, 4, 5, 6, 7... cum face Barcelona. Așa face o echipă mare", a adăugat Becali.

După primele 15 etape din acest sezon regular, CFR Cluj este pe primul loc, cu 33 de puncte. Ardelenii au un singur punct avans în principalelor urmăritoare, FCSB și Craiova, care se vor întâlni în meci direct, în următoarea etapă.

"Meciul cu Craiova va fi mult mai greu. Craiova e o echipă tare, trebuie să dăm maximum ca să îi batem. Echipa nu joacă încă așa cum vreau eu. Cred că peste 6 luni, așa, vom avea și automatisme în joc", a comentat Becali.

"Noi suntem favoriți la titlu și suntem favoriți mereu pentru că noi anunțăm mereu că vrem titlul", a spus Becali, care a dezvăluit că nu sunt șanse foarte mari ca Denis Alibec să revină în primul 11 prea curând.

"Nu știu când îl vedem pe Alibec în lot. Nu mă bag. Când merg lucrurile bine, nu mă bag. Dacă cumva se strică lucrurile... dar nu cred că se poate strica ceva acum", a încheiat finanțatorul.