• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Gigi Becali a dezvăluit detaliile ultimei oferte pe care i-a făcut-o lui Adam Nemec. Lăsând să se înțeleagă faptul că are permisiunea clubului Dinamo pentru a negocia cu atacantul slovac, finanțatorul de la FCSB a anunțat cu ce cifre vrea să îl convingă pe vârful rivalei.

”I-am făcut o ofertă mai mare în ceea ce privește o primă de Liga Campionilor și prima de Europa League. O ofertă de 30.000 de euro la semnătură. Eu cred că va accepta. Nu fac nimic de capul meu, dar nu vă pot spune mai multe. Spun cât pot să spun”, a spus Becali, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

Nemec a ajuns la Dinamo în 2016 și mai are contract cu echipa pregătită de Vasile Miriuță până în 2018. Sezonul trecut, internaționalul slovac a fost unul dintre cei mai buni jucători ai ”câinilor”, reușind să marcheze 13 goluri, în toate competițiile.

Chiar dacă Nicolae Dică îi mai are la dispoziție, pentru postul de vârf împins, pe Denis Alibec și Harlem Gnohere, Becali este hotărât să-l achiziționeze pe Nemec, jucător pe care l-a mai dorit și în trecut.

45 de meciuri, 15 goluri și 6 pase de gol are Nemec în tricoul lui Dinamo, de când a semnat cu echipa din șoseaua Ștefan cel Mare.

1 milion de euro este cota de piață a lui Nemec, conform transfermarkt.com.

Atacantului de 32 de ani îi expiră contractul cu Dinamo în vara lui 2018, astfel că el poate semna gratis cu altă echipă, la începutului anului.