• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali a anunțat o nouă revoluție pe piața transferurilor, la finalul acestui sezon, pentru a-și întări echipa în vederea calificării în grupele Ligii Campionilor. Patronul de la FCSB are de gând să adune din nou "crema" fotbalului românesc, după ce și-a certat iarăși jucătorii, după remiza cu CFR Cluj (0-0 VIDEO).

"O să aduc 10 jucători în vară. De la toate echipele. Dar nu zic pe cine aduc, că iar o să se spună că vreau să cumpăr doar înainte de meciurile directe. Eu nu fac asta. Am caracter și nu sunt <chiftelar>", a spus Gigi Becali, la Sport.ro.

Desigur, achizițiile vor fi făcute și în funcție de ce vânzări va avea clubul. Cele mai bune cote pentru transferuri pe sume importante în străinătate le au portarul Florin Niță, căpitanul Denis Alibec sau mijlocașul Ovidiu Popescu.

Cu banii obținuți, Becali plănuiește să aducă întăriri serioase, mai ales că la meciul de luni, cu CFR Cluj (0-0 VIDEO), a spus că au jucat cu adevărat doar 4 fotbaliști și cel care a primit cele mai multe critici a fost William de AmorimNici Alibec nu a scăpat de ceartă, după ieșirea nervoasă pe care a avut-o în momentul în care a fost schimbat de antrenorul Laurențiu Reghecampf.

"Pe Amorim eu nu îl înțeleg. S-a plimbat pe teren. Parcă le spunea adversarilor: 'luați-o voi, că eu nu știu ce să fac cu ea'. Am jucat în 4 jucători aseară (n.r. luni, 17 aprilie). Noroc cu Pintilii, că a făcut un meci foarte bun. Fără el, pierdeam meciul", a mai spus omul de afaceri, la Sport.ro.

9 fotbaliști pe care Gigi Becali vrea să-i aducă la FCSB, în vară

Adam Nemec (31 de ani) - atacant Dinamo (Ionel Dănciulescu a spus, la Digi Sport, că slovacul mai are contract cu roș-albii până în vara lui 2018)

Junior Morais (30 de ani) - fundaș stânga Astra (Becali susține că totul este rezolvat și că brazilianul va fi legitimat de la 1 iunie. Va fi liber de contract la vară)

Filipe Teixeira (36 de ani) - mijlocaș Astra (va fi liber de contract la vară)

Andrei Ivan (20 de ani) - atacant CS U Craiova

Alexandru Mateiu (27 de ani) - mijlocaș CS U Craiova

Florinel Coman (19 ani) - atacant Viitorul

Dragos Nedelcu (20 de ani) - mijlocaș Viitorul

Bogdan Țîru (23 de ani) - fundaș central Viitorul

Răzvan Horj (21 de ani) - fundaș CFR Cluj

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGISPORT