• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Steaua are nevoie de un atacant pentru restul acestui sezon şi Gigi Becali nu renunţă la transferul lui Constantin Budescu, jucător cu care s-a înţeles săptămână trecută, dar totul a picat după ce patronul Ioan Niculae s-a răzgândit.

Oficialul campioanei a admis că a făcut o ultimă ofertă pentru Budescu şi Enache, una în valoare de 1,7 milioane de euro, plus alte 300.000 de euro, dacă echipa lui Reghecampf va intra în grupele UEFA Champions League.

"Am o problemă cu Budescu. Ultima ofertă pentru Budescu şi Enache este de 1,7 milioane plus 300.000 dacă ne calificăm în grupele Ligii. Trebuie să obţin ultimul ok de la domnul Niculae. Domnul Niculae a fost transferat la Jilava. O zi nu ai telefon. Trebuie să se ducă avocaţii să dea un răspuns.

Buduru mi-a zis că mâine îmi dă răspunsul. Probabil că vor să vadă dacă îi pot da în altă parte, pe bani mai mulţi. Dacă vede domnul Niculae, că vede la televizor, să spună da sau nu. E într-o situaţie delicată. Ajung la două milioane şi ceva. Budescu şi Enache m-au impresionat şi prin declaraţii şi prin ce au făcut, au făcut multe sacrificii. Nu comentez problemele Astrei.

Dacă mâine zice da Marica, am şi atacant, fundaş stânga am acoperit postul şi zic că nu mai vreau, mă sucesc. Atât vor să vândă, Enache şi Budescu. Am ajuns de la 2,5 la 1,7 milioane. Mai vrem încă un milion dacă ajungi în Liga Campionilor. Păi ce să fac? Să intru şi să dau toţii banii? Vreau să risc 4,5 milioane şi să bag 20 la buzunare", a comentat Becali, într-o conferinţă de presă.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI BECALI