• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali se amuză de situația de la Dinamo și chiar și-a permis să facă glume la adresa rivalilor din ”Ștefan cel Mare”. Finanțatorul roș-albaștrilor este convins că Adam Nemec este cel mai bun fotbalist al roș-albilor și tocmai de aceea negociază intens zilele acestea transferul slovacului. 

”Şi într-un picior e mai bun decât Bokila. Dacă Dinamo îl va folosi titular, atunci va ajunge în play-off. Dacă-l va ține rezervă, atunci e în play-out”, a spus Becali, despre Nemec, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

Finanțatorul a devenit serios în momentul în care a mai fost întrebat dacă sunt noutăți legate de transferul lui Nemec, de la Dinamo la FCSB.

”Am mai discutat, e o diferenţă de 50.000 de euro. E mai mult de discutat, pentru că sunt nişte negocieri în comun, şi cu jucătorul, şi cu Dinamo.

M-am înţeles să-i dau 50.000 de euro la semnătură, dar acum trebuie să-i scad de la Dinamo. Nu sunt disperat şi nu e o urgenţă, pentru că avem atacanţi şi oricum nu poate veni mâine. Nici el nu se grăbeşte, probabil speculează să obţină un transfer afară”, a precizat Becali.

În schimb, omul de afaceri a mai spus că șansele ca Federico Piovaccari să revină la gruparea roș-albaștrilor sunt nule, chiar dacă va pica și transferul lui Nemec.

”Am vorbit cu MM despre el și mi-a spus că nu se pune problema să mai facă față la noi, la Steaua”, a mai precizat Becali, la Digi Sport.