• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Mihai Stoica (50 de ani) mai trebuie să aştepte cel puţin o lună până va fi eliberat condiţionat. În momentul în care va ieşi de la Penitenciarul Jilava, Gigi Becali a anunţat că va avea postul de manager general asigurat, la Steaua.

"Vă daţi seama ce loc va avea el la Steaua, dacă eu nu am angajat pe nimeni în ultimii doi ani, pe postul de manager general. Va avea locul pe care l-a avut mereu. Nu poate pune ştampila şi să semneze. Poate gestiona relaţia cu jucătorii. O chestie de conduită. E băiat deştept şi asta va face el.

Nu va încălca în niciun fel ce spune în hotărârea judecătorească, care spune că nu are voie să reprezinte un club. Nu va sta pe bancă. Noi o să facem o adresă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să ne descifreze exact ce înseamnă să nu reprezinte clubul.

Părerea mea e că poate sta pe bancă. Vom vedea. Nu mai fac eu nimic fără hârtie. Nimic nu mai fac fără să cer voie statului", a spus Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

În perioada petrecută în arest, Mihai Stoica - de meserie inginer siderurgist - a scris 4 lucrări științifice, grație cărora pedeapsa i-a fost redusă cu 120 de zile. A câștigat alte 94 de zile grație muncii depuse în penitenciarul Rahova, la atelierul de tâmplărie, dar și fiindcă a fost antrenor-jucător în echipa penitenciarului Jilava, alături de Gică Popescu. Fostul manager general al Stelei a făcut un an şi 10 luni din pedeapsa de 3 ani şi patru luni.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI BECALI