• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali a mai îmblânzit tonul faţă de Constantin Budescu, dar avertizează că fostul jucător al Astrei Giurgiu şi-ar putea pierde locul în echipă, dacă va continua să joace "numai ce vrea el".

În victoria pe care FCSB a obţinut-o cu 4-0 în faţa ultimei clasate, Juventus Bucureşti, Budescu a marcat un gol direct din corner. La final, Becali a recunoscut că a greşit atunci când i-a cerut lui Nicolae Dică să nu îi mai permită jucătorului de 28 de ani să execute loviturile de colţ.

Totuşi, patronul roş-albaştrilor îşi doreşte să vadă mai multă implicare din partea capriciosului fotbalist, pe care îl ameninţă, mai mult sau mai puţin direct, că îşi poate pierde locul de titular.

"Budescu e un jucător foarte important, dar face ce vrea pe teren. El joacă numai ce vrea el. E cu două tăişuri. Eu sunt prieten cu el, avem o relaţie specială, aşa e. El câştigă singur un meci când vrea. Aş vrea să aibă aceeaşi atitudine tot timpul. Iar el nu are aceeaşi atitudine tot timpul. Dar indiferent cât de bun e Budescu, Steaua nu depinde de el. Avem un Tănase pe care-l văd tot în poziţia lui Budescu.

E posibil să fie mai bună soluţia cu Tănase în centru, în locul lui Budescu. Dar fiind Budescu aşa valoros, joacă Tănase în stânga. Steaua nu depinde niciodată de vreun jucător. Budescu a fost concentrat la maximum, e un om de mare caracter şi şi-a dat seama că echipa e într-un moment greu", a declarat Becali, la Pro X.

Budescu rămâne, însă, imun la criticile lui Becali, lucru confirmat şi după partida cu Juventus.

"Dacă mă afecta, probabil nu mă mai vedeați pe acolo, pe la corner. Probabil a spus la cald ce a spus despre mine. Eu, când am venit la Steaua, i-am spus dânsului de ce am venit. Ăsta sunt, altul mama nu mai face, cum se spune. Eu voi juca în continuare de plăcere și o să îmi văd de treaba mea pe teren", a spus Budescu.

VIDEO: Golul lui Budescu