• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali îl vrea cu orice preț pe Olimpiu Moruțan, însă FC Botoșani, aflată la un pas de play-off-ul Ligii 1, vrea să obțină cât mai mulți bani pe fostul jucător al Universității Cluj.

ÎN DIRECT la Digi Sport, patronul Botoșaniului, Valeriu Iftime, a vorbit despre situația lui Moruțan și a dezvăluit promisiunea pe care i-a făcut-o lui Becali.

"S-a vorbit mult de copilul ăsta, eu cred în valoarea lui şi sper să îl dau pe o sumă mare. Am vorbit cu domnul Becali acum o săptămână despre transfer, dar deocamdată nu e momentul să vorbim despre asta.

Becali Îl vrea, i-am promis că atunci când voi avea o ofertă concretă din Vest, o să i-o comunic, astfel încât să o egaleze. Moruţan mai are multe de învăţat, dar are un fond excelent", a spus patronul Botoşaniului, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

FC Botoșani vrea să se mai aleagă cu bani și de pe urma lui Cătălin Golofca, iar Iftime nu excludere o revenire a acestuia în Moldova.

"Am discutat cu domnul Becali şi de Golofca, vreau ca acest copil să joace. Având în vedere că am procente importante la un viitor transfer, am discutat cu Gigi să găsim o soluţie.

Dacă nu îl vrea nimeni, îl iau eu înapoi. El e o "marfă moartă". Poate fi pierdut definitiv dacă nu joacă, îl afectează mult la moral. Am discutat despre asta cu patronul FCSB, dar nu se pune problema unui schimb cu Moruţan. Sunt două subiecte distincte", a mai spus Iftime.