• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Ionuţ Negoiţă a anunţat la Digi Sport că pleacă de la Dinamo, decizia actualului finanţator fiind ireversibilă. Pe lângă datoria neplătită către Nicolae Badea (două milioane de euro), acesta a susţinut că lasă clubul cu o datorie de 900.000 de euro.

Revenirea lui Cristi Borcea poate fi văzută de mulţi fani ca o salvare pentru echipa din "Ştefan cel Mare". Totuşi, Gigi Becali a anunţat că a vorbit cu finul său şi că acesta nu vrea să audă de Dinamo, în acest moment.

"Am vorbit cu Borcea, l-am întrebat. Mi-a spus că nu îl interesează nici dacă primeşte gratis Dinamo. Nici dacă îi dă cineva bani, nu revine", a explicat Gigi Becali, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

"Din păcate nu am putut să îmi onorez datoria faţă de domnul Badea. Nu am putut pentru că Dinamo a fost o prioritate. Bineînţeles, domnul Badea trebuie să îşi recupereze banii. Datorii avem cam 800.000-900.000 de euro", a spus Negoiță la Digi Sport.

Ionuț Negoiță a devenit finanțatorul majoritar al clubului Dinamo la începutul anului 2013.

Astfel, Negoiţă vrea să vândă Dinamo pentru un total de cinci milioane de euro, o ofertă de care Borcea nu o ia în calcul. Fostul conducător al lui Dinamo așteaptă în continuare să fie eliberat, fiind la închisoare din martie 2014, după condamnarea primită în "Dosarul Transferurilor".

"Nu e o mână de fier la clubul Dinamo, dacă nu e nimeni care să zică nu treci peste mine. Singurul om ar fi Borcea, dar nu știu dacă poate veni acum. Cristi ar fi singura soluție pentru Dinamo”, a spus Giani Kiriţă, cu trei zile în urmă.

Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.