• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dragos Nedelcu (20 de ani) și Florinel Coman (19 ani) sunt principalii jucători de la FC Viitorul pe care Gigi Becali îi dorește cel mai mult la FCSB încă din această vară, dar latifundiarul a mai perfectat un transfer de la Gică Hagi

Omul de afaceri speră ca joi să obțină semnătura lui Nedelcu, dar până atunci acesta a anunțat că Nicolae Dică va avea, zilele viitoare, un nou fotbalist al campioanei sub pregătire.

”În afară de Boldrin, care va pleca la Kayseri, pentru 1,5 milioane de euro, nu ne vom mai despărți de niciun jucător. De fapt, s-a mai petrecut un schimb. MM Stoica m-a sunat să mă întrebe dacă sunt de acord să-l dăm pe Ștefănescu și să luăm un puști de la Hagi, un copil. Am fost de acord, dar nu mă întrebați de nume, că nu știu”, a spus Gigi Becali, chestionat telefonic în cadrul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, ediție zilnică a canalelor Digi Sport.

Potrivit surselor Digi Sport, fotbalistul care va fi luat de FCSB de la Viiorul este Robert Grecu (19 ani), care, în sezonul trecut, a evoluat sub formă de împrumut la SCM Pitești. Grecu a fost convocat și de Daniel Isăilă la lotul național de tineret.

Dică l-a remarcat, l-a ținut minte și a insistat ca atacantul să fie adus la gruparea roș-albastră încă de acum. Hagi a fost de acord, doar după ce i-a fost promis Ștefănescu, fotbalist revenit la Steaua, după un sezon de împrumut la CSM Poli Iași

Până în prezent, FCSB a renunțat la Gabriel Tamaș, care și-a reziliat contractul, la Sulley Muniru și la Moke, precum și la Robert Vîlceanu, care a fost cedat la Astra. În afara lui Ștefănescu, cedat așadar la Viitorul, Valentin Cojocaru va fi și el împrumutat pentru sezonul viitor.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT