• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

FCSB i-a transferat până acum pe Budescu, Morais și pe Larie, precum și pe tinerii Niga (portar) și Szecui, de la SCM Pitești, ultimii doi doriți în mod special de Dică, dar tehnicianul roș-albaștrilor mai așteaptă cel puțin două transferuri.

Gigi Becali vrea să-i trimită lui Nicolae Dică cât mai repede în cantonament doi jucători noi, iar aceștia sunt Teixeira și Nedelcu. Portughezul pare tentat să accepte oferta roș-albaștrilor, mai ales că cei de la CFR Cluj n-au mai dat niciun semn de viață în ultimele zile.

”El a zis că dă răspunsul până duminică”, a spus Becali, la sport.ro, referindu-se la Teixeira. De asemnea, omul de afaceri nu și-a luat gândul de la Nedelcu, bazându-se pe discuția pe care a avut-o cu impresarul mijlocașului.

”Am vorbit doar cu impresarul, și a zis să așteptăm până miercuri. Deci, miercuri va veni băiatul la Steaua, așa mi-a zis”, a completat finanțatorul.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

Becali a spus că dacă-i va lua pe Teixeira și pe Nedelcu atunci va încheia campania de achiziții. Rămâne de văzut dacă MM Stoica și Dică vor reuși să aducă la Steaua fundașul central străin mult dorit.

”Posibil ca astea să fie transferurile. Dar, dacă se mai ivește o afacere, să iau un jucător pentru business..., cu siguranță o să încerc să fac și asta”, a mai spus Becali.

Mutarea cu Nedelcu nu este deloc una ușoară, pentru că cei din conducerea celor de la Viitorul încearcă să-l convingă pe Gică Hagi să nu-i dea drumul jucătorului la Steaua.

”Nu ar fi imoral, dar ar fi necuvenit ca ei să beneficieze de jucători de la noi ca urmare a situației pe care au creat-o chiar ei. Dacă se vor găsi oferte chiar și egale cu cele ale Stelei, ele vor fi preferate. Este normal să nu întărești o echipă cu care te lupți în mod direct, a spus Cristian Bivolaru, directorul general al campioanei.

În afara jucătorilor transferați, de la FCSB are șanse importante să plece și un jucător de bază, Ricki Boldrin. Brazilianul este dorit de Marius Șumudică la Kaiseryspor.

”Eu mai mult lui Șumudica aș vrea să i-l dau, pentru că țin la el și vreau să-l ajut cu ceva. Dar turcii trebuie sa dea banii”, a mai spus Becali.

Cei 22 de fotbalişti prezenţi la vizita medicală. În cantonamentul din Slovacia a ajuns, luni, și Constantin Budescu.