• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Hapoel Be’er Sheva - FCSB 1-2. Finanţatorul vicecampioanei susține că transferul dinamovistului Adam Nemec este unul iminent și chiar dacă postul de atacant este acoperit consideră că strategia sa va da roade. Gigi Becali a declarat în exclusivitate pentru Digi Sport că este în negocieri avansate cu Nemec și că mutarea se va face în viitorul apropiat.

Ilie Dumitrescu a analizat strategia pe care Gigi Becali o aplică la echipă și consideră că finanțatorul procedează inspirat când anunță că vrea să aducă un al treilea atacant. Deși Nicolae Dică are pe cine să se bazeze în atac, finanțatorul ”roș-albaștrilor” este încrezător că va realiza transferul vârfului de 32 de ani, Adam Nemec.

”Așa cum îl considerăm uneori deplasat, nebun sau haotic pe Gigi Becali, are doi atacanți și vrea să îl ia și pe al treilea. În iarnă a investit, îl avea pe Alibec semnat și l-a luat și pe Gnohere. Lucrul ăsta a dat roade. Bravo, Gnohere, bravo, Dică, pentru inspirație!”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport Special.

Pe de altă parte, Gigi Becali este convins că aducerea lui Adam Nemec nu poate fi decât roditoare, la fel cu s-a întâmplat când a ales să-l aducă pe Harlem Gnohere. ”Aducerea lui Nemec nu e condiționată de plecarea lui Alibec. Lasă să mai fie acolo un jucător în plus. Cum l-am ambiționat acum pe Gnohere, așa o să-l ambiționez și pe Nemec. Așa știu eu să fac și a ieșit bine”, a spus la rândul său Gigi Becali la aceeași emisiune.

Atacantului de 32 de ani îi expiră contractul cu Dinamo în vara lui 2018, astfel că el poate semna gratis cu altă echipă, la începutului anului. Totuşi, există semnale că Negoiţă vrea să îl dea în perioada următoare, pentru a obţine bani din mutare.

15 goluri și 6 pase de gol are Nemec în tricoul lui Dinamo, în 45 de meciuri

Nemec a ajuns la Dinamo în 2016 și mai are contract cu echipa pregătită de Vasile Miriuță până în 2018. Sezonul trecut, internaționalul slovac a fost unul dintre cei mai buni jucători ai ”câinilor”, reușind să marcheze 13 goluri, în toate competițiile.