• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Transferul lui Timo Gebhart la Steaua din această iarnă a fost considerat una dintre cele mai importante mutări, dar germanul de 26 de ani nu a confirmat încă, având probleme de ordin fizic. Gigi Becali l-a criticat pe mijlocaş, în direct la Digi Sport, afirmând că Gebhart nu mai poate juca fotbal.

"El, săracul, nu mai poate să joace fotbal. Eu am avut încredere în Reghe. El mi-a zis 'patroane îl luăm, îi dăm 5.000 de euro şi îi facem două contracte'. I-am dat 5.000 pe lună timp de 6 luni şi are încă un contract pe doi ani, cu 15.000 pe lună, dacă dă randament. Am zis că nu e problemă 5.000 pe lună ca să îl vedem. A spus el că va da 10 goluri. Eu nu cred că va da nici jumătate de gol.

Dacă aveam un alt om pe teren când a jucat el, noi puteam câştiga meciul ăla (n.r. cu CSMS Iaşi). A avut 4 mingi pe care le-a dat cadou adversarilor. Eu nu cred că poate să mai joace fotbal. Pe mine nu poţi să mă păcăleşti dacă văd un meci. Dacă văd că abia te mişti...vine baba cu colacii până te întorci", a comentat Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

De la venirea sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, Gebhart a evoluat doar 55 de minute în 3 meciuri (Concordia, Voluntari şi CSMS Iaşi), întrând de fiecare dată din postura de rezervă.

Despre titularizare nu poate fi încă vorba: se speră că în aproximativ 2-3 săptămâni mijlocaşul să poată să "ducă" măcar 60 de minute.

Gebhart a fost transferat de Nurnberg în vara lui 2012 de la Sttutgart, dar n-a jucat decât 33 de meciuri oficiale de atunci; a fost accidentat nu mai puțin de 677 de zile, înainte de mutarea la Steaua.

De menţionat faptul că Gebhart nu a fost singurul luat în colimator de Becali. Paul Papp a ieşit şi mai şifonat, după gafa din meciul contra lui Dinamo.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI BECALI