• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Constantin Budescu s-a întors în țară și transferul acestuia la Umm Salal, în Qatar, este acum în pericol. Varianta Steaua nu mai este însă de actualitate pentru golgheterul Astrei, Gigi Becali fiind deranjat de atitudinea pe care Budescu a avut-o în negocierile cu roș-albaștrii. Patronul Stelei a confirmat, exclusiv pentru Digi Sport, că a transferat un mijlocaș german.

"N-am semnat încă cu Gebhart, dar am terminat negocierile, 95%. Ana mi-a spus acum 3 zile că o să ne facă o surpriză. Acum m-a sunat, Reghe a zis că îl vrea, am negociat, am făcut două contracte, pe 6 luni și pe 2 ani.

Vine liber la Steaua! N-am ce să risc, pentru că semnez pe 6 luni, iar apoi putem să ne despărțim. O să se ocupe oamenii de la club de ce trebuie să facă. Eu m-am înțeles cu jucătorul, de restul nu mă ocup.

"Nu a avut băiatul pretenții la bani în aceste 6 luni. O să fie ceva de genul lui Marica, dar mai jos. O să ia o primă de Champions League, 200.000 de euro, dacă joacă 50% din meciuri. Apoi, va semna pe 2 ani, dacă o să ne convină, dar pe un salariu mult mai mare", a confirmat Gigi Becali, la Digi Sport.

Embed:

"Nu mă mai interesează Budescu, la câte sacrificii am făcut eu pentru el. Budescu m-a refuzat, iar în privința lui Enache o să vedem în următoarele zile dacă vom rezolva", a spus patronul Stelei, pentru digisport.ro.

Timo Gebhart este un jucător cu un CV excelent pentru Liga 1. În acest moment, germanul este în pline negocieri cu șefii campioanei României, la reședința lui Gigi Becali.

Alexandru Maxim îl știe și el pe viitorul mijlocaș al Stelei.

"Îl cunosc personal pe Gebhart, suntem chiar amici. Știu că este în București acum și că este în discuții cu cei de la Steaua, dar nu știu mai multe. Avem un prieten comun, care mi-a spus că este în negocieri cu cei de la Steaua.

A fost un mare talent, dar în ultima perioadă a avut probleme cu accidentările, care l-au ținut departe de gazon. Știu că este jucătorul celor de la Nurnberg, dar a avut o accidentare care l-a ținut departe de gazon. Talent are, dar depinde numai de el.

Contează că n-a jucat atât de mult în ultima perioadă, dar la Steaua se poate pune repede la punct din punct de vedere fizic. Din câte știu, acum este apt din punct de vedere fizic. S-a întâmplat totul rapid, nu am apucat să vorbim mai multe. Este genul de fotbalist care poate face diferența", a spus Alexandru Maxim, la "Fotbal Club", pe Digi Sport 1.

Embed:

În vârstă de 26 de ani, Gebhart a fost coleg cu Ciprian Marica la VfB Stuttgart și poate fi noul coordonator al roș-albaștrilor. În 2009, el i-a ajutat pe nemți să se califice în grupele UEFA Champions League, după ce a marcat un gol, din penalty, în prima manșă a play-off-ului cu Poli Timișoara, scor 2-0 pentru nemți. În retur, la Stuttgart, scorul a fost 0-0.

Timo Gebhart, cu o cotă de piață de 200.000 de euro, aparține de FC Nurnberg, care l-a trimis însă la echipa a doua, pe finalul sezonului trecut.