• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 13:40: Gigi Becali a confirmat că Marko Momcilovic a semnat cu Steaua şi a dezvăluit că roş-albaştrii ar mai putea perfecta şi alte mutări în cursul zilei de azi. Printre posibilele transferuri se numără şi cel al lui Ciprian Marica

Conform spuselor finanţatorului campioanei, atacantul se află la Palatul din Aleea Alexandru, la negocieri.

"Transferul lui Momcilovic e făcut, s-a semnat, tot. La 5 o să dau declaraţii. Poate o să vă anunţ şi alte transferuri pe care poate le rezolv până atunci. Poate vă anunţ şi transferul lui Marica. El e aici (n.r. la Palat).", a declarat Gigi Becali şi a plecat, râzând, spre Palat.

Marica, însă, aşteaptă până diseară un răspuns ferm de la Getafe, astfel că până atunci atacantul nu va discuta nimic concret cu altcineva.


Steaua nu renunţă la varianta "Marica". Atacantul este în continuare dorit de Gigi Becali, care continuă negocierile cu fotbalistul.

Transferurile fotbaliştilor de la Astra au căzut, în timp ce mutările preconizate dinspre CS U Craiova sunt în stand-by, dar campioana continuă să viseze la aducerea unui jucător de clasă. După ce l-a rezolvat pe Momcilovic, Becali a dezvăluit că se află în continuare în tratative cu Ciprian Marica.

Atacantul este de la finalul săptămânii trecute la Madrid, unde părea că va ajunge la o înţelegere cu fostul său club, Getafe, însă patronul roş-albaştrilor susţine că această mutare a picat. În aceste condiţii, el speră să îl convingă pe vârf să accepte oferta Stelei şi să meargă în cantonamentul din Turcia, acolo unde Reghecampf şi Neubert îi "muncesc" pe Adi Popa&Co.

"E posibil ca Marica sa vină la noi! O să vedeţi! Nu vrea să spun mai multe, e dorinţa lui să nu mai vorbesc cu presa pe acest subiect. S-a terminat cu Getafe, 100%! L-am dorit pe Marica, dar dacă a ieşit cum a ieşit. Trebuie să facă el un efort mare de prietenie pentru a veni. Eu făceam un efort mare cu gândul la Liga Campionilor, dacă intrăm în Ligă, el lua o primă de 700.000 de euro", a declarat Gigi Becali la Sport.ro

Din informaţiile Digi Sport, Marica voia ca Steaua să îi egaleze oferta pe care Getafe i-o pregătea, de 400.000 de euro, lucru considerat inacceptabil de Gigi. Totuşi, acesta i-a explicat fotbalistului că, dacă echipa va avea rezultate şi se va califica în sezonul viitor al Champions League, va primi din bonusuri şi prime o sumă mult mai mare decât cea cerută.

Dacă ar fi venit la Steaua, Marica ar fi devenit al doilea cel mai bine plătit fotbalist din campionatul intern. Lider detaşat la acest capitol este Alexandru Chipciu, al cărui salariu de 30.000 de euro/lună a fost amplu dezbătut de presa de specialitate.