• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Cătălin Golofca a avut o prestaţie bună azi, la FCSB 2, care a remizat, 4-4, cu echipa secundă a Voluntariului. Chiar dacă a marcat un gol, Becali nu pare decis să îl ierte pe mijlocaşul care a dezamăgit prin viaţa extra-sportivă dezordonată.

Ajuns în Bucureşti, mijlocaşul de la Botoşani a devenit un client fidel al cluburilor, iar imagini cu el în ipostaze compromiţătoare au ajuns în posesia latifundiarului. Acesta a spus iniţial că îi va mai da o şansă, însă fotbalistul a fost trimis la echipa secundă.

Acolo, fotbalistul de 27 de ani pare decis să demonstreze că merită să îmbrace tricoul roş-albastru, însă Becali nu pare la fel de convins. La sosirea la stadionul "Anghel Iordănescu", înainte de partida cu Voluntari, Gigi a avut o reacţie acidă la adresa jucătorului.

"Vai de capul lui dacă nu marca. Cât s-a terminat? (n.r.reporterii îi comunică rezultatul final). Ce 4-4? Dacă ar fi câştigat meciul, mai discutam. Aşa, vai de capul lui!", a spus Becali, înainte de confruntarea cu Voluntari.

De notat şi faptul că la echipa a doua a lui FCSB au evoluat şi ceilalţi trei jucători pe care Dică nu i-a păstrat în lotul pentru partida cu FC Voluntari, din prima etapă a returului sezonului regulat din Liga 1 - Marian Pleașcă, Paul Szecui și Andrei Vlad.