• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CSM Poli Iași - FCSB 1-0. Prima înfrângere din ultimele 14 meciuri l-a făcut pe Gigi Becali să anunțe că se va băga din nou peste antrenor. Furia patronului a fost amplificată și de faptul că a răscumpărat cele 20 de procente pe care ar fi trebuit să le plătească celor de la FC Viitorul, în cazul unui ulterior transfer al lui Dragoș Nedelcu,  fotbalist de care s-a declarat dezamăgit.

Gigi Becali a ”tunat”, în direct la Digi Sport Special, unde Momcilovic, Teixeira şi Nedelcu au fost luaţi în colimator. ”Păi, bă, tu eşti antrenor? Ce atitudine ai văzut la Nedelcu, Man şi Teixeira?", a strigat Becali, în direct la Digi Sport Special.

Patronul ”roș-albaștrilor” a mai explicat că a făcut numeroase transferuri, tocmai pentru ca antrenorul să poată roti jucătorii, atunci când o parte dintre aceștia sunt obosiți. ”Eu d-aia am făcut lot numeros, pentru că am trăit aceste momente, cu jucători veniţi de la echipa naţională. Şi uite că trăiesc asta iar, cu Nedelcu care intră după ce vine de două zile obosit de la naţională”, a spus Becali, care regretă deja că a răscumpărat cele 20 de procente pe care ar fi trebuit să le plătească campioanei en titre în cazul unui eventual transfer al lui Dragoș Nedelcu.

”Am plătit şi 500.000 de euro pentru 20%, să nu mai dau procent dacă pleacă în Vest. Acum îmi pare rău. Lui Nedelcu i-am atras atenția! I-am zis să nu mai greșească”, a mai spus Becali la Digi Sport Special.