• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali a anunțat în nenumărate rânduri că vrea să construiască la FCSB o echipă care să domine fotbalul românesc și odată cu transferurile celor doi jucători de la Viitorul (Nedelcu și Benzar), pare să fi reușit acest lucru. Practic într-un prim 11 cu cei mai scumpi jucători din fotbalul românesc, 8 dintre componenți fac parte din echipa pregătită de Nicolae Dică.

Jucătorii în cauză sunt Florin Niță, Junior Morais, Ovidiu Popescu, Constantin Budescu, Florin Tănase, Denis Alibec și nou sosiții Dragoș Nedelcu și Romario Benzar. Primul "11" este completat de dinamoviștii Hanca și Nedelcearu și de Bogdan Țîru, fundașul campioanei Viitorul.

Dintre cei 8 jucători ai roș-albaștrilor, nu mai puțin de 4 au fost aduși în această vară (Nedelcu, Benzar, Junior Morais și Budescu). FCSB a plătit aproape 3,5 milioane de euro în schimbul lor, cu mențiunea că Junior Morais a ajuns sub comanda lui Dică din postura de jucător liber de contract.

Echipa prezentată de cei de la transfermarkt.de este cotată în total la 19.6 milioane de euro. Din această sumă, 14,5 milioane reprezintă valorile cumulate ale jucătorilor de la FCSB. Cel mai scump fotbalist este Denis Alibec, evaluat la 3 milioane de euro, iar jucătorul cu cea mai scăzută cotă din acest prim 11 este Ovidiu Popescu (1,3 milioane de euro.)

Deși are 8 jucători în acestă echipă, formația lui Nicolae Dică este doar pe locul 3 în Liga 1. Primele două poziții sunt ocupate de FC Botoșani și CFR Cluj, ambele cu câte 13 puncte. FCSB are 11 puncte după primele 5 etape.

Cel mai scump 11 din Liga 1:

(4-2-3-1): Niță (2 mil. de euro) - Benzar (2 mil.), Nedelcearu (1,5), Țîru (1,6), Junior Morais (1,4) - Nedelcu (1,5 mil), Ov. Popescu (1,3 mil) - Hanca (2 mil), Budescu (1,8 mil), Fl. Tănase (1,5 mil) - Alibec (3 mil.)