• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gigi Becali, patronul ”roș-albaștrilor”, a comentat la Digi Sport Matinal rețeta succesului de care se bucură la ora actuală. Tot el spune că a ales să meargă pe mâna unor manageri care l-au adus în fața unui eșec financiar, și anume 40 de milioane de euro. De aici, Becali spune că a preluat frâiele echipei și a redresat-o, acum fiind pe profit.

Gigi Becali a spus la Digi Sport Matinal că s-a lăsat influențat de antrenori și că pe mâna lor a ajuns să piardă o sumă destul de impresionantă pentru fotbalul românesc: 40 de milioane de euro. ”Am făcut ca unul, ca altul, la un moment dat am ajuns cu 40 de milioane gaură, cu antrenori care făceau ei transferurile. Atât de idiot sunt că aduc antrenori specialiști și am gaură de 40 de milioane de euro?”, a spus patronul FCSB la Digi Sport Matinal.

Tot el a spus că a găsit soluția acestei probleme și cu deciziile sale au redresat situația. ”Am făcut eu ce am făcut și am scos gaura de 40 de milioane și mai mult de atât, sunt pe plus acum, 15, 20 de milioane de euro. Ce să facă specialistul, să mă bagă în gaură? Să merg pe specialist sau să fac cum cred eu?”, a mai spus Becali. Patronul FCSB spune că echipa lui Nicolae Dică va suporta întăriri: ”Să vedem dacă vrea Dumnezeu să mai facem transferuri, mai vrem un fundaș central. Nu e vorba de Boli. Probabil și un atacant să mai luăm și noi. E posibil un jucător care mie îmi place un trebuie să se supere Marcel Popescu”, a încheiat Becali la Digi Sport Matinal.