• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gigi Becali a lansat un atac surprinzător la adresa lui Şumudică, în intervenţia telefonică de la emisiunea moderată de Dan Filoti în fiecare dimineaţă, între 10:00 şi 12:00, pe Digi Sport 1.

Patronul Stelei a recunoscut că pentru echipa sa ar fi un avantaj dacă vreunul dintre antrenorii contracandidatelor sale din play-off nu s-ar putea ocupa de propria echipă, în aceeaşi zonă încadrându-se păstrarea suspendării "principalului" de la Astra.

Chiar dacă a precizat că nu vrea să intre în polemică, Becali a lansat varianta că "dacă a făcut cum am auzit, că, de exemplu, a pariat că face doar două schimbări la un meci al Astrei şi a făcut asta, atunci ce mai e de spus?! Înţelegeţi ce spun? Adică să pariezi pe ceva care stă la îndemâna ta să iasă... Dar dacă nu a făcut aşa ceva şi doar a pariat pe cine ştie ce meciuri, atunci eu nu văd vreo problemă. Fiecare are dreptul să parieze", a spus Becali!

Contactat de Digi Sport, Şumudică s-a enervat instantaneu. "Cum e posibil să spui aşa ceva, tu, un om care apari atât de des la televizor şi influenţezi lumea? Cum poţi acuza pe cineva că aşa ai fi auzit de la nici tu nu ştii cine? Va spun eu că în cele peste 40 de meciuri nu s-a întâmplat niciodată să nu fac toate schimbările. Probabil că Gigi Becali nu ştia cum să-mi spună la mulţi ani de ziua mea şi s-a gândit că asta e o variantă", a afirmat Şumudică.

Azi, pe 4 martie, Marius Şumudică împlineşte 45 de ani.