• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)


VIDEO Dinamo - Steaua 3-1. Oaspeţii au ajuns la 8 meciuri consecutive fără succes în Derby de România, după un meci pe care l-au început cu un gol marcat încă din minutul 4. Totuşi, jocul "roş-albaştrilor" s-a stins apoi, iar jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au fost depăşiţi la toate capitolele.

Totul a culminat cu greşeala comisă de Gabriel Tamaş şi Florin Niţă, care a stabilit scorul final, după golul înscris de Adam Nemec.

"A câştigat echipa care a avut mai multă dorinţă şi mai multă dăruire. Eu încă nu am nicio problemă, încă suntem pe primul loc. Aştept play-off-ul, în iarnă iau patru-cinci jucători şi fac echipă. Că asta nu se poate numi formaţie de valoare.

Nu se poate să ai 1-0 şi să nu poţi gestiona jocul. Dacă eşti echipă mare, când conduci din minutul 1, pasezi şi îi ameţeşti, îi năuceşti. Parcă ne-a fost teamă de Dinamo, aşa am jucat", a spus Gigi Becali, la sport.ro.

"O să fac curăţenie la iarnă, 4-5 jucători sunt out. Asta e valoare fotbaliştilor acum, o să vedem la iarnă cine rămâne. Eu mi-am făcut deja strategia, ştiu şi cine vine, dar o să vorbim abia în pauza competiţională, să văd dacă reuşesc să îi aduc", a adăugat Becali. 

Întrebat despre coregrafia impresionantă a fanilor din Ştefan cel Mare, Becali a declarat: "M-am uitat la un film turcesc şi nu am prins începutul meciului. După 3-1, nu m-am mai uitat la partidă. E fotbal, doar nu o să enervăm de la un joc. Suntem pe primul loc, e foarte bine".

După 18 etape disputate în Liga 1, campionatul e relansat: Steaua e pe primul loc (34 de puncte), dar avantajul faţă de urmăritoare s-a micşorat: CS U Craiova şi Viitorul au câte 33, iar Dinamo a ajuns şi ea la 29.