• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

După realizarea transferului lui Bogdan Planic, Gigi Becali a declarat că are mare încredere în fundașul sârb și a afirmat că acesta va fi titular alături de Mihai Bălașa în centrul apărării, în acest sezon.

Eu mizez pe ăsta, pe Planic și pe Bălașa. Ei vor fi forma cuplul de fundași centrali în viitor”, a dezvăluit Becali, ÎN DIRECT la Digi Sport, în emisiunea ”Fotbal Club”.

Patronul FCSB-ului a vorbit și despre Artur Jorge, apărătorul portughez care a fost titularizat de Nicolae Dică în meciul cu Juventus, în care și-a înscris și un autogol în primele secunde ale partidei.

Pe ăsta, pe Artur Jorge l-am luat împrumut un an. Dacă nu e bun, nu-l păstrez. Autogolul nu m-a deranjat. Mă deranjează dacă greșește”, a spus Becali, care lămurit și problema postului pe care va juca Dragoș Nedelcu:

Va juca mijlocaș central”, a zis patronul FCSB-ului, asta după ce, în momentul prezentării jucătorului transferat de la Viitorul, el a susținut că Nedelcu ”nu poate fi mai bun decât Casemiro ca mijlocaș central, dar ca fundaș central poate fi mai bun ca Pique”.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT