• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gigi Becali a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Denis Alibec în cantonamentul echipei. Finanțatorul FCSB a mers la baza de pregătire de la Berceni unde a purta o discuție cu jucătorii antrenați de Nicolae Dică. Patronul roș-albaștrilor a petrecut câteva ore cu jucătorii săi și a detensionat atmosfera oferindu-le un pahar de vin.

În ultima perioadă s-a vorbit tot mai des în presă despre indiciplina lui Alibec şi chiar Budescu. Becali i-a avertizat pe tinerii din lotul FCSB să nu ia drept exemplu obiceiurile atacantului de 26 de ani și l-a avertizat pe Alibec să îşi revizuiască atitudinea. Finanțatorul roș-albaștrilor susține că a discutat cu căpitanul echipei și despre mașina pe care acesta și-a achiziționat-o recent.

”Am mers în cantonament și am vorbit cu cei mai tineri. Le-am zis "Copii, în voi am mare încredere că putem face o echipă de viitor. Nu vă luați după Denis. El are 26 de ani. Nu-l lăsați să vă corupă la țigări". Jucătorii n-au voie să fumeze în vestiar, dar el se mai ascunde și fumează. Eu știu, dar nu avem ce să-i facem.

L-am luat și pe Denis și i-am spus să nu-mi corupă copiii. Am văzut că și-a luat mașină și l-am întrebat "Tu ai minte? Ai 2 milioane de euro? Ai măcar un milion? Cum să cumperi mașină de 170.000 de euro?" Mi-a zis că i-a plăcut. El în loc să aibă minte și să facă sacrificii, își ia mașină”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Căpitanul FCSB şi-a achiziţionat un bolid McLaren 540C de 170.000 de euro. A plătit deja un avans de 100.000 de euro. Mașina are 412 cai putere, ajunge de la 0 la 100 km/h în 3,5 secunde, iar viteza maximă este de 320 de km/h.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT