• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO Viitorul - Steaua 3-1. După ce nu a avut nicio reacție imediat după meciul de la Ovidiu, Gigi Becali a răbufnit în ziua următoare și a dat vina pe doi dintre jucători.

Patronul Stelei a arătat cu degetul spre Gabi Tamaș, eliminat în minutul 17, și spre Florin Niță, care a greșit la două dintre golurile Viitorului.

Nu a fost nicio surpriză. Surpriză era dacă erau toți jucătorii pe teren. A fost înfrângere pe două greșeli de-ale lui Niță. Ce poți să spui când joci din minutul 17 cu un om în minus? Tamaș ne-a bătut! Cine ne-a bătut? Tamaș și Niță! Asta a fost! N-am niciun fel de îngrijorare. Noi, şi în 10 oameni am avut ocazii, puteam să deschidem noi scorul de două ori. Am avut şi 11 metri”, a declarat Gigi Becali pentru Pro TV.

Mai mult, patronul ”roș-albaștrilor” a recunoscut că Steaua nu mai este principala favorită la titlu:

Cu Hagi n-am vorbit după meci, noi nu discutăm despre jocuri. Nu mai pot să spun că suntem principala candidată la titlu, ar trebui să fim măcar la egalitate cu primul loc ca să pot să spun asta. Să vedem ce se întâmplă cu Dinamo. Am jucat cu CFR, mi-a plăcut echipa. Cu Viitorul n-am ce să spun, o să vedem cu Dinamo şi cu restul, pe urmă o să-mi dau cu părerea! Orice pas greşit şi gata”, a mai spus Becali.

Viitorul a învins-o sâmbătă, cu 3-1, pe Steaua, asta după ce formația ”roș-albastră” s-a impus de fiecare dată în precedentele 11 dispute. După succesul de la Ovidiu, echipa lui Hagi a revenit pe primul loc în Liga 1, poziție pe care se afla și la finalul sezonului regulat.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT