• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO FCSB - Voluntari 2-1. ”Roș-albaștrii” au câștigat dramatic primul meci al sezonului, după ce Dennis Man a marcat în prelungiri. După joc, patronul Gigi Becali a început deja cu anumite critici, iar în vizor au fost luați cei doi fundași centrali, Ionuț Larie și Mihai Bălașa, pentru faza golului egalizator reușit de ilfoveni.

La gol au dormit amândoi fundașii centrali”, a zis Becali, care pare resemnat cu ideea că nu va reuși să aducă un apărator mai valoros decât cei doi: ”Și dacă aducem un fundaș central, tot ăștia doi vor juca. N-avem ce s-aducem peste. Trebuie să cheltuim foarte mulți bani...”, a adăugat Becali.

Acesta a spus și ce așteptări are de la echipa lui Nicolae Dică în următoarele meciuri: ”Vreau mai multă combinație, mai multe pase pe iarbă”.

Pe de altă parte, Becali a zis că a fost impresionat de nou-veniții Budescu și Teixeira, dar și de Dennis Man: ”M-a încântat Man. Chiar dacă nu era regula Under 21, cred că Man are loc să joace la echipa asta”.

Avem jucători de mare calitate. Nu pot să spun că nu sunt mulțumit. Nu sunt încântat, dar din moment ce ai câștigat, ai avut o bară și ai mai avut faze de a marca...”, a încheiat Becali.

VIDEO Golul marcat de Voluntari:

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT