• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Rezultatele din Europa League, acolo unde FCSB a câștigat toate cele trei meciuri disputate până acum în faza grupelor, l-au determinat pe patronul Gigi Becali să afirme că echipa de fotbal îi va aduce venituri de peste zece milioane de euro, până în iarnă.

O să depășim zece milioane, avem market pool două milioane. Am primit de acum un an 600.000 de euro, rectificare bugetară pentru sezonul trecut. Prima dată vreau să întăresc fotbalul și să fac mulți bani din fotbal.

Lumea a luat-o razna, niște miliardari se joacă cu noi. Am să-i speculez pe bogații ăia pe zeci și sute de milioane. Dacă arunci sute de milioane pe fotbaliști nu ești normal. Eu le iau banii și îi dau lui Hristos prin toate lucrurile pe care le fac”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Până acum, FCSB este sigură că va încasa 6,7 milioane de euro. Trei dintre acestea au rezultat din participarea în play-off-ul Champions League, 2,6, din calificarea în grupele Europa League și puțin peste un milion de euro din cele trei meciuri câștigate (fiecare victorie e recompensată de UEFA cu 360.000 de euro).

Ulterior, câștigătoarele grupelor vor încasa 600.000 de euro, formațiile clasate pe locul secund, 300.000 de euro, iar cine va pierde în 16-imile de finală va mai primi încă 500.000 de euro.

Becali a spus că, până acum, nu i-a anunțat pe jucători nimic în legătură cu o eventuală primă de calificare în fazele eliminatorii ale Europa League.

Nu le-am promis prima încă, trebuie să mă gândesc ca nu cumva la ultimul meci să nu mai joace. La ultimul meci le spun primele. Îmi doresc un meci ușor în primăvară, vreau să mergem până în finală. Eu țintesc la ora asta câștigarea trofeului Europa League”, a mai spus Becali.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT