• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali poate pierde unul dintre cei mai de perspectivă tineri din campionatul intern. Finanțatorul FCSB și-a anunțat în mai multe rânduri interesul pentru Olimpiu Moruțan, de la FC Botoșani, dar finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, a anunțat că a primit o ofertă pentru mijlocașul de 18 ani de la un club din Europa de Est.

Iftime susține că propunerea este de peste 1,5 milioane de euro în schimbul lui Moruțan și cel mai probabil afacerea se va concretiza în iarnă. Acesta susține că este constrâns să-l vândă din cauza problemelor financiare.

”Ultima discuție pentru el e de peste 1,5 milioane de euro. Este un club foarte serios din Europa de Est, au venit să discute cu noi, au vorbit și cu jucătorul, dar până în iarnă nu poate pleca.

Eu n-aș vrea să îl dau în iarnă, dar am nevoie de niște bani. Varianta optimă ar fi ca jucătorul să plece în vară la echipa care îmi dă un avans din iarnă. Dacă rămâne la noi până în vară, face bani mulți de tot”, adeclarat Iftime, conform Gazetei.

Moruțan a fost dorit de FCSB în ultima perioadă de transferuri, dar negocierile nu s-au finalizat, astfel că jucătorul a rămas la Botoșani.

”Am discuții despre Moruțan cu Iftime. Să vedem ce o ieși. Așa este, vreau să îl iau”, spunea Becali, pentru Digi Sport, în urmă cu câteva zile.

31 de meciuri, un gol și 3 pase de gol are Moruțan pentru Botoșani.

600.000 de euro este cota de piață a lui Moruțan, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT