• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Gigi Becali are planuri mari cu Dragoș Nedelcu, încă dinainte ca mijlocașul Viitorului să devină jucătorul său. Finanțatorul FCSB face eforturi să-l transfere pe fotbalistul în vârstă de 20 de ani și este dispus să plătească în schimbul său 1,5 milioane de euro, plus 20% dintr-un eventual transfer. Patronul roș-albaștrilor are încredere în Nedelcu și este convins că va lua o sumă mult mai mare pe el.

Într-un dialog pe care l-a avut cu Ilie Dumitrescu în cardul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, Becali a dezvăluit suma pe care o să-l vândă pe Nedelcu. Patronul roș-albaștrilor este convins că îl va vinde pe tânărul jucător cu peste 10 milioane de euro.

”Nedelcu, dacă vine la Steaua, o să plece pe o sumă mai mare de 10 milioane de euro. Acest transfer ar fi și în avantajul lui Gică, pentru că eu îi mai dau și un procent de 20%, iar el nu poate să-l dea cu atât”, susținea finanțatorul FCSB în urmă cu câteva zile.

Conform lui Gigi Becali, Nedelcu este foarte aproape de a semna cu echipa sa și este foarte posibil ca transferul să se realizeze la mijlocul săptămânii viitoare, astfel ca Dică să-l poată avea la dispoziție în cel de-al doilea stagiu de pregătire.

Transferul lui Nedelcu le va rezolva celor de la FCSB problema legată de jucătorul eligibil pentru naționala U21. Mai mult ca sigur acesta va intra direct titular. Nedelcu poate evolua atât ca mijlocaș la închidere, cât și ca fundaș central.

Nedelcu este un jucător crescut de Academia lui Gheorghe Hagi și a evoluat pentru Viitorul în 71 de partide, reușind să înscrie 3 goluri și să le ofere colegilor o pasă de gol.

1 milion de euro este cota de piață a lui Nedelcu, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT